Trending Hashtags

Don't use the same old hashtags, our software automatically detects the top trending hashtags so you can use the best hashtags for your posts every time.

Increased Exposure

Using the right and trendy instagram tags for your post lets you stand out and get more real followers.

Updated Automatically

Our system analyses hashtags live and updates the top trending hashtags in minutes.


Find the top hashtags for #putrajayafooddelivery

Using the top trending hashtags is proven to help reach more users and attract real targeted followers.


PicDove Recommendation:

Use #putrajayafooddelivery to get seen now

13.8
average comments
19.3K
hashtag reach
551.5
average likes

Best hashtags for #putrajayafooddelivery

#putrajayafooddelivery
#swag
#landscape
#sunset
#beautiful
#blackandwhite
#like4like
#night
#likeforlike
#hair
#sky
#pink
#vsco
#friends
#instagood
#smile
#motivation
#fun
#model
#holiday
#beauty
#photographer
#일상
#funny
#foodporn
#lifestyle
#instadaily
Posts using this hashtag
19,313

Note: If the '&' character is used in the hashtag/s that you're searching for then please use the 'and' keyword instead.


Top 4 hashtags used with #putrajayafooddelivery

Percentage of hashtags used with #putrajayafooddelivery on Instagram posts

Always up to date

Our software is actively updating our hashtags and including top trending hashtags or every category every few minutes. Be sure to use a trusted hashtag website, to ensure you are using up to date hashtags to maximize your potential and growth on Instagram, along with other social platforms.

Do you have any suggestions? Please send your feedback to us. We are always driven to provide a better service.

Hashtags available right here are chosen and also constructed in such a way that reveals their worth. You can pick from the listing that is carefully pertaining to your brand or article. For instance, putrajayafooddelivery hashtags are widely browsed on Instagram to be utilized with pertinent articles.

Other than most recent and fashionable Instagram putrajayafooddelivery hashtags, you need to upgrade pertinent material as well. As an example, if you aspire to utilize hashtags, after that see to it you are utilizing them efficiently. Top putrajayafooddelivery hashtags are commonly gone over on Instagram that helps you in grabbing the interest of your targeted audience as well as a boost in the number of fans.

If you start utilizing preferred hashtags for putrajayafooddelivery to advertise your brand name, then you will possibly build your involvement, in contrast, to simply replicating and pasting unconnected hashtags. Hashtagsforlikes has actually made it very easy for you to drag the hashtags that relate to your blog post or brand. Right here you will see tiny teams of comparable top Instagram putrajayafooddelivery hashtags. These tiny teams can be made use of almost, as you can choose a various one whenever you upload something regarding the same subject or specific niche.

Bear in mind that a few of your blog posts can obtain included in the header area of an Instagram hashtag. It can breast the opportunity of getting even more sort, remarks along with followers, so prepare for that if it occurs every time by uploading a well-formed web content.

With proper and trendy hashtags for hashtags for putrajayafooddelivery, you can boost the impressions of your posts and increase the credibility of your brand.


putrajayafooddelivery instagram hashtag profile picture

#putrajayafooddelivery photos & videos

19,313 Instagram Posts using #putrajayafooddelivery hashtag

Top putrajayafooddelivery Posts

We all need to make time for a good burger once in a while. Contact us now via WhatsApp at 01133843034.
WE DELIVER DAILY MONDAY - SATURDAY; DAY AND NIGHT TO THESE AREAS
Kuala Lumpur City Centre - Ampang - Melawati - Wangsa Maju - Keramat - Cheras - Bangsar - Bangsar South - Kajang - Bangi - Petaling Jaya - Taman Tun Dr Ismail - Damansara - Bandar Utama - Tropicana - Kelana Jaya
SPECIAL DELIVERY SLOTS FOR OUR CUSTOMERS IN THESE AREAS (terms & conditions apply)
Sunway- Subang Jaya - Putrajaya - Cyberjaya - Shah Alam - Bukit Jalil - Puchong
Contact us @woodfirekl now via WhatsApp at 01133843034.
WE DELIVER AWESOMENESS TO YOUR DOORSTEP.
Get yours now!! #putrajayafooddelivery #cyberjayafood #cyberjayafooddelivery #cyberjaya #shahalamcity ##shahalamfooddelivery #fooddeliverymalaysia

We all need to make time for a good burger once in a while. Contact us now via WhatsApp at 01133843034. WE DELIVER DAILY MONDAY - SATURDAY; DAY AND NIGHT TO THESE AREAS Kuala Lumpur City Centre - Ampang - Melawati - Wangsa Maju - Keramat - Cheras - Bangsar - Bangsar South - Kajang - Bangi - Petaling Jaya - Taman Tun Dr Ismail - Damansara - Bandar Utama - Tropicana - Kelana Jaya SPECIAL DELIVERY SLOTS FOR OUR CUSTOMERS IN THESE AREAS (terms & conditions apply) Sunway- Subang Jaya - Putrajaya - Cyberjaya - Shah Alam - Bukit Jalil - Puchong Contact us @woodfirekl now via WhatsApp at 01133843034. WE DELIVER AWESOMENESS TO YOUR DOORSTEP. Get yours now!! #putrajayafooddelivery #cyberjayafood #cyberjayafooddelivery #cyberjaya #shahalamcity # #shahalamfooddelivery #fooddeliverymalaysia

Puasa Day 6 - Ayam Goreng Kunyit Crispy 🍗🍗
.
.
Bahan2/Ingredients:
🌕1/2 ekor ayam (1/2 whole chicken)
🌕Garam (Salt)
🌕3/4 sudu serbuk kunyit (3/4 tbsp tumeric powder)
🌕1/2 sudu serbuk cili (1/2 tbsp chilli powder)
🌕1 susu tepung beras (1 tbsp rice flour)
.
.
.
.
cr @khairulaming .
#ayamgorengkunyit #ayamgoreng#foodpornmalaysia #makansedap #jemputmakan #putrajayafooddelivery #malaysianfoodie #kuihmuih #tauhu #jjcm #asampedas #makananmelayu #jommakan #kakimakan #jjcmtv3 #klfoodie #malayfood #sedapgiler #vitdaily #eatdrinkkl #hawkerfood #malaysianfood #resepayamgoreng #resepenak #resepmasakannusantara #rujakcingur #resepmakanansederhana #reseplezat #yukbelajarmasak #kulinermania

Puasa Day 6 - Ayam Goreng Kunyit Crispy 🍗🍗 . . Bahan2/Ingredients: 🌕1/2 ekor ayam (1/2 whole chicken) 🌕Garam (Salt) 🌕3/4 sudu serbuk kunyit (3/4 tbsp tumeric powder) 🌕1/2 sudu serbuk cili (1/2 tbsp chilli powder) 🌕1 susu tepung beras (1 tbsp rice flour) . . . . cr @khairulaming . #ayamgorengkunyit #ayamgoreng #foodpornmalaysia #makansedap #jemputmakan #putrajayafooddelivery #malaysianfoodie #kuihmuih #tauhu #jjcm #asampedas #makananmelayu #jommakan #kakimakan #jjcmtv3 #klfoodie #malayfood #sedapgiler #vitdaily #eatdrinkkl #hawkerfood #malaysianfood #resepayamgoreng #resepenak #resepmasakannusantara #rujakcingur #resepmakanansederhana #reseplezat #yukbelajarmasak #kulinermania

DONBURI .
Don atau donburi yang bermaksud ”mangkuk”, juga merujuk kpd sejenis menu di mana nasi diletakkan di dalam mangkuk dan lauk2 pula diletak bertindan di atas nasi.
Kami di Hikmah Bento ada 4 menu donburi iaitu chicken katsu don, chicken karaage don, chicken teriyaki don dan unagi don.
.
Beza donburi dgn bento biasa ialah dalam donburi hanya nasi, lauk (ayam atau unagi), salad (sengiri cabetsu@kobis hiris dan timun) sahaja yang dihidangkan. Manakala bento full set kami lengkap dgn tamago yaki, edamame dan miso soup. .
Samada anda pilih menu bento full set atau donburi, kami jamin anda pasti kenyang dan berpuas hati.. #hikmahbento
#klfooddelivery
#shahalamfooddelivery
#fooddeliverykajang
#donburi
#putrajayafooddelivery

DONBURI . Don atau donburi yang bermaksud ”mangkuk”, juga merujuk kpd sejenis menu di mana nasi diletakkan di dalam mangkuk dan lauk2 pula diletak bertindan di atas nasi. Kami di Hikmah Bento ada 4 menu donburi iaitu chicken katsu don, chicken karaage don, chicken teriyaki don dan unagi don. . Beza donburi dgn bento biasa ialah dalam donburi hanya nasi, lauk (ayam atau unagi), salad (sengiri cabetsu @kobis hiris dan timun) sahaja yang dihidangkan. Manakala bento full set kami lengkap dgn tamago yaki, edamame dan miso soup. . Samada anda pilih menu bento full set atau donburi, kami jamin anda pasti kenyang dan berpuas hati.. #hikmahbento #klfooddelivery #shahalamfooddelivery #fooddeliverykajang #donburi #putrajayafooddelivery

open order for combo set delivery on tuesday 16/10/2018 with charges delivery. area klang valley. untuk tempahan whatsapp 0175758120
#herocookies17 #kekgulahangus #browniessedap #creampuffsedap #burntcheesecake #bandarsaujanaputra #klfood #bangifooddelivery #putrajayafooddelivery #combosetmurah

open order for combo set delivery on tuesday 16/10/2018 with charges delivery. area klang valley. untuk tempahan whatsapp 0175758120 #herocookies17 #kekgulahangus #browniessedap #creampuffsedap #burntcheesecake #bandarsaujanaputra #klfood #bangifooddelivery #putrajayafooddelivery #combosetmurah

combo set ready to delivery, puas makan dalam satu box dapat 5jenis menu, extra 1box combo set, berminat boleh whatapps 0175758120 #herocookies17 #combosetmurah #creampuffsedap #kekgulahangus #burntcheesecake #bandarsaujanaputra #bangifooddelivery #putrajayafooddelivery

combo set ready to delivery, puas makan dalam satu box dapat 5jenis menu, extra 1box combo set, berminat boleh whatapps 0175758120 #herocookies17 #combosetmurah #creampuffsedap #kekgulahangus #burntcheesecake #bandarsaujanaputra #bangifooddelivery #putrajayafooddelivery

Ebi furai エビフライ Hikmah bento ni mmg sedap. Tak hairan kalau kami kata ramai yg minat, sampai ada customer cakap anak dia yg mmg minat Japanese food mmg suka sangat menu ebi furai. Setiap kali order bento kami, mmg dia mesti beli ebi furai bento. Anak kami yg jenis kurang makan udang (malas nak kopek kulit punya pasal😂) pun suka ebi furai pasal tk perlu nak kopek, terus boleh makan.
Selain drp ebi furai, kami juga ada menu kaki (oyster) furai. Siapa pernah pergi jepun atau menetap di sana mesti tau menu kaki fry kan?
#hikmahbento
#ebifurai
#klfooddelivery
#putrajayafooddelivery
#shahalamfooddelivery

Ebi furai エビフライ Hikmah bento ni mmg sedap. Tak hairan kalau kami kata ramai yg minat, sampai ada customer cakap anak dia yg mmg minat Japanese food mmg suka sangat menu ebi furai. Setiap kali order bento kami, mmg dia mesti beli ebi furai bento. Anak kami yg jenis kurang makan udang (malas nak kopek kulit punya pasal😂) pun suka ebi furai pasal tk perlu nak kopek, terus boleh makan. Selain drp ebi furai, kami juga ada menu kaki (oyster) furai. Siapa pernah pergi jepun atau menetap di sana mesti tau menu kaki fry kan? #hikmahbento #ebifurai #klfooddelivery #putrajayafooddelivery #shahalamfooddelivery

Latest putrajayafooddelivery Posts

APE KEK BERHANTU???? 😱😱
.
Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dapur Sabrina Bakery setiap hari sebab tu lah digelar kek berhantu .
DFCC NO CHEESE- pada penggemar kek chocolate dgn ganache chocolate padu.
.
DFCC YG ADA CHEESE- DFCC ni ditopping bersama salted caramel, cheese import dari Australia dan original nutella membuatkan pencinta dessert tak boleh berhenti makan. .
Mana taknya... limpahan rasa yang menyengat sehingga ke hujung lidah slurpps gerenti puas.
.
Fast bake, Fast delivery, Fast serve with LOVE ! Sekali gigit pasti jatuh cinta
Ni laku keras...nak tahu sedap ke tak sedap cuba lah beli...
.
Tergoda tak?.. nkntempah senang je..wasap Sue okay ke www.wasap.my/60132721829
#team1malaysiadelivery
#teamsabrinabakery
#kekviralno1dimalaysia #tanjungmalim #klfoodie #klfoodies #fooddeliverykl #ampang #sentul #setapak #selayang #rawang #bukitberuntung #kotadamansara #petalingjaya #damansaraperdana #puncakalam #sungaibuluh #shahalamfooddelivery #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery #kajang #senawang #nilai3 #kekharilahir #keksedapmurah #mamasabbakery

APE KEK BERHANTU???? 😱😱 . Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dapur Sabrina Bakery setiap hari sebab tu lah digelar kek berhantu . DFCC NO CHEESE- pada penggemar kek chocolate dgn ganache chocolate padu. . DFCC YG ADA CHEESE- DFCC ni ditopping bersama salted caramel, cheese import dari Australia dan original nutella membuatkan pencinta dessert tak boleh berhenti makan. . Mana taknya... limpahan rasa yang menyengat sehingga ke hujung lidah slurpps gerenti puas. . Fast bake, Fast delivery, Fast serve with LOVE ! Sekali gigit pasti jatuh cinta Ni laku keras...nak tahu sedap ke tak sedap cuba lah beli... . Tergoda tak?.. nkntempah senang je..wasap Sue okay ke www.wasap.my/60132721829 #team1malaysiadelivery #teamsabrinabakery #kekviralno1dimalaysia #tanjungmalim #klfoodie #klfoodies #fooddeliverykl #ampang #sentul #setapak #selayang #rawang #bukitberuntung #kotadamansara #petalingjaya #damansaraperdana #puncakalam #sungaibuluh #shahalamfooddelivery #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery #kajang #senawang #nilai3 #kekharilahir #keksedapmurah #mamasabbakery

APE KEK BERHANTU???? 😱😱
.
Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dapur Sabrina Bakery setiap hari sebab tu lah digelar kek berhantu .
DFCC NO CHEESE- pada penggemar kek chocolate dgn ganache chocolate padu.
.
DFCC YG ADA CHEESE- DFCC ni ditopping bersama salted caramel, cheese import dari Australia dan original nutella membuatkan pencinta dessert tak boleh berhenti makan. .
Mana taknya... limpahan rasa yang menyengat sehingga ke hujung lidah slurpps gerenti puas.
.
Fast bake, Fast delivery, Fast serve with LOVE ! Sekali gigit pasti jatuh cinta
Ni laku keras...nak tahu sedap ke tak sedap cuba lah beli...
.
Tergoda tak?.. nkntempah senang je..wasap Sue okay ke www.wasap.my/60132721829
#team1malaysiadelivery
#teamsabrinabakery
#kekviralno1dimalaysia #tanjungmalim #klfoodie #klfoodies #fooddeliverykl #ampang #sentul #setapak #selayang #rawang #bukitberuntung #kotadamansara #petalingjaya #damansaraperdana #puncakalam #sungaibuluh #shahalamfooddelivery #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery #kajang #senawang #nilai3 #kekharilahir #keksedapmurah #mamasabbakery

APE KEK BERHANTU???? 😱😱 . Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dapur Sabrina Bakery setiap hari sebab tu lah digelar kek berhantu . DFCC NO CHEESE- pada penggemar kek chocolate dgn ganache chocolate padu. . DFCC YG ADA CHEESE- DFCC ni ditopping bersama salted caramel, cheese import dari Australia dan original nutella membuatkan pencinta dessert tak boleh berhenti makan. . Mana taknya... limpahan rasa yang menyengat sehingga ke hujung lidah slurpps gerenti puas. . Fast bake, Fast delivery, Fast serve with LOVE ! Sekali gigit pasti jatuh cinta Ni laku keras...nak tahu sedap ke tak sedap cuba lah beli... . Tergoda tak?.. nkntempah senang je..wasap Sue okay ke www.wasap.my/60132721829 #team1malaysiadelivery #teamsabrinabakery #kekviralno1dimalaysia #tanjungmalim #klfoodie #klfoodies #fooddeliverykl #ampang #sentul #setapak #selayang #rawang #bukitberuntung #kotadamansara #petalingjaya #damansaraperdana #puncakalam #sungaibuluh #shahalamfooddelivery #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery #kajang #senawang #nilai3 #kekharilahir #keksedapmurah #mamasabbakery

APE KEK BERHANTU???? 😱😱
.
Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dapur Sabrina Bakery setiap hari sebab tu lah digelar kek berhantu .
DFCC NO CHEESE- pada penggemar kek chocolate dgn ganache chocolate padu.
.
DFCC YG ADA CHEESE- DFCC ni ditopping bersama salted caramel, cheese import dari Australia dan original nutella membuatkan pencinta dessert tak boleh berhenti makan. .
Mana taknya... limpahan rasa yang menyengat sehingga ke hujung lidah slurpps gerenti puas.
.
Fast bake, Fast delivery, Fast serve with LOVE ! Sekali gigit pasti jatuh cinta
Ni laku keras...nak tahu sedap ke tak sedap cuba lah beli...
.
Tergoda tak?.. nkntempah senang je..wasap Sue okay ke www.wasap.my/60132721829
#team1malaysiadelivery
#teamsabrinabakery
#kekviralno1dimalaysia #tanjungmalim #klfoodie #klfoodies #fooddeliverykl #ampang #sentul #setapak #selayang #rawang #bukitberuntung #kotadamansara #petalingjaya #damansaraperdana #puncakalam #sungaibuluh #shahalamfooddelivery #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery #kajang #senawang #nilai3 #kekharilahir #keksedapmurah #mamasabbakery

APE KEK BERHANTU???? 😱😱 . Hampir 200 biji kek DFCC ni lesap dari dapur Sabrina Bakery setiap hari sebab tu lah digelar kek berhantu . DFCC NO CHEESE- pada penggemar kek chocolate dgn ganache chocolate padu. . DFCC YG ADA CHEESE- DFCC ni ditopping bersama salted caramel, cheese import dari Australia dan original nutella membuatkan pencinta dessert tak boleh berhenti makan. . Mana taknya... limpahan rasa yang menyengat sehingga ke hujung lidah slurpps gerenti puas. . Fast bake, Fast delivery, Fast serve with LOVE ! Sekali gigit pasti jatuh cinta Ni laku keras...nak tahu sedap ke tak sedap cuba lah beli... . Tergoda tak?.. nkntempah senang je..wasap Sue okay ke www.wasap.my/60132721829 #team1malaysiadelivery #teamsabrinabakery #kekviralno1dimalaysia #tanjungmalim #klfoodie #klfoodies #fooddeliverykl #ampang #sentul #setapak #selayang #rawang #bukitberuntung #kotadamansara #petalingjaya #damansaraperdana #puncakalam #sungaibuluh #shahalamfooddelivery #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery #kajang #senawang #nilai3 #kekharilahir #keksedapmurah #mamasabbakery

Kruk krukk krapp makan sambal garing dapur kak nis😆 Ada 3 beradik kali ni. Mak esah tgok telan ayaq liuq dik....😃 Sambal yang betul2 puaka boleh menyebabkan mengilai selepas makan 😃👹 📲0137584006 💕cod boley set masa & tempat
💕postage seluruh malaysia
#cyberjayafooddelivery
#putrajayafooddelivery
#putrajaya
#foodviralmalaysia
#dapurkakniscyberjaya
#teampodehmembara

Kruk krukk krapp makan sambal garing dapur kak nis😆 Ada 3 beradik kali ni. Mak esah tgok telan ayaq liuq dik....😃 Sambal yang betul2 puaka boleh menyebabkan mengilai selepas makan 😃👹 📲0137584006 💕cod boley set masa & tempat 💕postage seluruh malaysia #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery #putrajaya #foodviralmalaysia #dapurkakniscyberjaya #teampodehmembara

Really miss this stiker
Hai org putrajaya .. ingat ke saat kegemilangan takoyaki hakak dulu kikiki
Perasannnn iollsss tau
#dbesttakoyaki
#loveputrajaya
#putrajayafooddelivery

Really miss this stiker Hai org putrajaya .. ingat ke saat kegemilangan takoyaki hakak dulu kikiki Perasannnn iollsss tau #dbesttakoyaki #loveputrajaya #putrajayafooddelivery

📢Must try🌹
Chicken Salad will come to Cyberjaya this coming Thursday
Place ur order now
Fresh Salad,lettuce,carrot,tomatoes,corns and crispy chicken slices.
Dressing with mayonaise,chilies and cheesy nachos sauce on top
Jom jom jom Order😋😋 #cyberjaya #cyberjayafooddelivery #cyberjayadelivery #pisangaroma #pisangcoklat #putrajaya #putrajayafooddelivery #foodporn #cyberjayafood #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #chickensalad #italianfood #lamanview #mmu #dpulzecyberjaya #mmucyberjaya #fooddeliverycyberjaya

📢Must try🌹 Chicken Salad will come to Cyberjaya this coming Thursday Place ur order now Fresh Salad,lettuce,carrot,tomatoes,corns and crispy chicken slices. Dressing with mayonaise,chilies and cheesy nachos sauce on top Jom jom jom Order😋😋 #cyberjaya #cyberjayafooddelivery #cyberjayadelivery #pisangaroma #pisangcoklat #putrajaya #putrajayafooddelivery #foodporn #cyberjayafood #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #chickensalad #italianfood #lamanview #mmu #dpulzecyberjaya #mmucyberjaya #fooddeliverycyberjaya

Hi guys. Just wanna share something. These are some of our customers’ feedback regarding our menus. If you guys are interested, contact us now and try out our signature dishes. ✅ Roti John Mini
✅ Meatball Mania
✅ Aglio Meatball
Dont forget to Like and Share our facebook page and follow us on our Instagram now 😊
Facebook
https://www.facebook.com/mkputrajaya/
Instagram
Maktok’s Kitchen Putrajaya
Whatsapp
https://mkputrajaya.wasap.my/
#maktokskitchen
#maktokskitchenputrajaya
#putrajaya
#bandarseriputra
#impianputra
#bangiavenue
#bandarbukitmahkota
#mkwesternfood
#agliomeatball
#meatballmania
#rotijohnmini
#putrajayahomedelivery
#putrajayafooddelivery
#putrajayaofficedelivery
#putrajayadelivery

Hi guys. Just wanna share something. These are some of our customers’ feedback regarding our menus. If you guys are interested, contact us now and try out our signature dishes. ✅ Roti John Mini ✅ Meatball Mania ✅ Aglio Meatball Dont forget to Like and Share our facebook page and follow us on our Instagram now 😊 Facebook https://www.facebook.com/mkputrajaya/ Instagram Maktok’s Kitchen Putrajaya Whatsapp https://mkputrajaya.wasap.my/ #maktokskitchen #maktokskitchenputrajaya #putrajaya #bandarseriputra #impianputra #bangiavenue #bandarbukitmahkota #mkwesternfood #agliomeatball #meatballmania #rotijohnmini #putrajayahomedelivery #putrajayafooddelivery #putrajayaofficedelivery #putrajayadelivery

Okey,kite open order untuk jumaat ni. Siapa nak join delivery boleh wasap cepat ye.
http://rrkitchen.wasap.my/
http://rrkitchen.wasap.my/
#vietnamesespringrolls #vietnameserolls #vsrbyrrkitchen #salad #healthyfood #dietfood  #eatcleanmalaysia #rrkitchen #putrajayafooddelivery #cyberjayafooddelivery #fooddeliveryserikembangan #fooddeliverybangi #fooddeliverykajang #popiavietnam #peanutsos #bazaarpaknil
Pulut kuning @lovekitchen9_ ✔Pulut Kuning + Kari ayam RM9
✔Pulut Kuning + Kari Daging RM10
Wassap kami 0134784335
#klatenfood #pulutkuninglovekitchen_9
#pulutkuningviral #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery #fooddeliverybangi

Pulut kuning @lovekitchen9_ ✔Pulut Kuning + Kari ayam RM9 ✔Pulut Kuning + Kari Daging RM10 Wassap kami 0134784335 #klatenfood #pulutkuninglovekitchen_9 #pulutkuningviral #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery #fooddeliverybangi

Terima kasih pn. Amira dr cyberjaya kerana cube servis kami..hopefully puas hati..siapa yg berminat untuk dapatkan barang dapur segar siap siang .. bboleh roger tauke..kami hantar depan umah
.
.
For order please wasap
01123370813
01123370813
01123370813
atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas
www.wasap.my/601123370813
#putrajayafooddelivery #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #klangvalley #cheras #bazarpaknil #mymarket2u #beliikanonlineje #cyberjayafood #ikansegaronline #seafooddelivery #puchong #shahalam #barangdapurbasah
#resepiyatiekitchen #resepimudah #sayamasak #ikanfresh #seafoodfresh #foodelivery #mealprepmalaysia #fooddeliverykl

Terima kasih pn. Amira dr cyberjaya kerana cube servis kami..hopefully puas hati..siapa yg berminat untuk dapatkan barang dapur segar siap siang .. bboleh roger tauke..kami hantar depan umah . . For order please wasap 01123370813 01123370813 01123370813 atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas www.wasap.my/601123370813 #putrajayafooddelivery #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #klangvalley #cheras #bazarpaknil #mymarket2u #beliikanonlineje #cyberjayafood #ikansegaronline #seafooddelivery #puchong #shahalam #barangdapurbasah #resepiyatiekitchen #resepimudah #sayamasak #ikanfresh #seafoodfresh #foodelivery #mealprepmalaysia #fooddeliverykl

#Brownies Topping Salted Caramel
🍫Rm 30/81potongan (saiz 10x10)
.
❤️❤️JUMAAT 23/8 kami akan Buat #FREEDELIVERY ke #Putrajaya #Cyberjaya #Nilai
.
.
Hanya 23/8 Jumaat shj ye (sebab kami based seremban)
.
.
📞jika berminat whatsapp 01110929310 atau click Link di bio👆🏻
.
.
#browniesnilai #browniesnilaiimpian #fooddeliverynilai #browniescyberjaya #browniesputrajaya #browniessedapnilai #browniescyberjayasedap #browniesputrajayasedap #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #foodpandanilai #foodpandacyberjaya #foodpandaputrajaya #bazaarpaknil #nilai3 #politekniknilai #nilaicollege #putrajayafood #putrajayafooddelivery #cyberjayafood
Good morning peminat setia @popia_aunty_fa 😘😘 POPIA AUNTY FA VIRAL DI TAIPING KINI BERADA DI WANGSA MAJU 👏👏👏 AGENT CAFE KE 2 POPIA AUNTY FA👇
Level G, Menara Hidayah
Jalan 3/27A, Section 1
Wangsa Maju
53300 Kuala Lumpur
Waktu operasi cafe: Setiap Hari Isnin - Jumaat Jam 7.30 pagi - 6 petang
Waktu operasi delivery: setiap hari
Harga: RM10 8 PCS
Inti : 📌Popia Daging Mozzarella cheese
📌Popia Ayam Mozzarella cheese
✔Include Cheese sos
Cod contc agent area kl: Www.wasap.my/60174081808/popiaauntyfa
Beserta cas cod mengikut kawasan 😀
Follow ig: popia_aunty_fa
#wangsamaju
#setapak
#orangwangsamaju
#gombak
#srirampai
#deliveryputrajaya
#deliverywangsamaju
#codwangsamaju
#codsrirampai
#taiping
#taipingfood
#fooddeliverytaiping
#food
#perak
#codtaiping
#codkamunting
#jjcm
#jjcmperak
#putrajaya
#alamandaputrajaya
#deliveryputrajaya
#putrajayafooddelivery
#putrajayafood
#foodhunter
#hotselling
#fridaysale
#taipingzone
#abambocey
#mytaiping
#ctdk

Good morning peminat setia @popia_aunty_fa 😘😘 POPIA AUNTY FA VIRAL DI TAIPING KINI BERADA DI WANGSA MAJU 👏👏👏 AGENT CAFE KE 2 POPIA AUNTY FA👇 Level G, Menara Hidayah Jalan 3/27A, Section 1 Wangsa Maju 53300 Kuala Lumpur Waktu operasi cafe: Setiap Hari Isnin - Jumaat Jam 7.30 pagi - 6 petang Waktu operasi delivery: setiap hari Harga: RM10 8 PCS Inti : 📌Popia Daging Mozzarella cheese 📌Popia Ayam Mozzarella cheese ✔Include Cheese sos Cod contc agent area kl: Www.wasap.my/60174081808/popiaauntyfa Beserta cas cod mengikut kawasan 😀 Follow ig: popia_aunty_fa #wangsamaju #setapak #orangwangsamaju #gombak #srirampai #deliveryputrajaya #deliverywangsamaju #codwangsamaju #codsrirampai #taiping #taipingfood #fooddeliverytaiping #food #perak #codtaiping #codkamunting #jjcm #jjcmperak #putrajaya #alamandaputrajaya #deliveryputrajaya #putrajayafooddelivery #putrajayafood #foodhunter #hotselling #fridaysale #taipingzone #abambocey #mytaiping #ctdk

Rabu 21/9/19
Geng-geng office/personal order,
Mee kari Amoi style datang lagi!!
Delivery bermula 11.30am.
#cyberjayafood #putrajayafooddelivery #putrajayafood #serikembangan #tamanequine #bandarputrapermai #puncakjalil

Rabu 21/9/19 Geng-geng office/personal order, Mee kari Amoi style datang lagi!! Delivery bermula 11.30am. #cyberjayafood #putrajayafooddelivery #putrajayafood #serikembangan #tamanequine #bandarputrapermai #puncakjalil

#Brownies Topping Salted Caramel
🍫Rm 30/81potongan (saiz 10x10)
.
❤️❤️JUMAAT 23/8 kami akan Buat #FREEDELIVERY ke #Putrajaya #Cyberjaya #Nilai
.
.
Hanya 23/8 Jumaat shj ye (sebab kami based seremban)
.
.
📞jika berminat whatsapp 01110929310 atau click Link di bio👆🏻
.
.
#browniesnilai #browniesnilaiimpian #fooddeliverynilai #browniescyberjaya #browniesputrajaya #browniessedapnilai #browniescyberjayasedap #browniesputrajayasedap #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #foodpandanilai #foodpandacyberjaya #foodpandaputrajaya #bazaarpaknil #nilai3 #politekniknilai #nilaicollege #putrajayafood #putrajayafooddelivery #cyberjayafood
PERHATIAN utk warga #Nilai #Putrajaya #Cyberjaya. JUMAAT ini 23/8 kami akan buat #Freedelivery kek ke sana. .
🎂Kek Kombo 3Perisa🎂
Terdiri drp perisa
Brownies
Red Velvet
Butter Vanila/Carrot
.
💰Rm 30/81potongan
:
🎂Saiz 10x10inchi
.
.
📞nak order Klik link di Bio
.
.
#keknilai #kekmurahnilai #keksedapnilai #browniesnilai #browniesputrajaya #browniescyberjaya #fooddeliverynilai #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #bakernilai #putrajayabaker #cyberjayabaker #foodpandamalaysia #bazaarpaknil #benamir #nilai3 #politekniknilai #putrajayafooddelivery #putrajayafood #cyberjayafood

PERHATIAN utk warga #Nilai #Putrajaya #Cyberjaya. JUMAAT ini 23/8 kami akan buat #Freedelivery kek ke sana. . 🎂Kek Kombo 3Perisa🎂 Terdiri drp perisa Brownies Red Velvet Butter Vanila/Carrot . 💰Rm 30/81potongan : 🎂Saiz 10x10inchi . . 📞nak order Klik link di Bio . . #keknilai #kekmurahnilai #keksedapnilai #browniesnilai #browniesputrajaya #browniescyberjaya #fooddeliverynilai #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #bakernilai #putrajayabaker #cyberjayabaker #foodpandamalaysia #bazaarpaknil #benamir #nilai3 #politekniknilai #putrajayafooddelivery #putrajayafood #cyberjayafood

TQSM regular customer selalu repeat order dgn akak...👍🏻GOOD Product katanya😍😍Malam2 pun bole delivery tau... tp dalam kawasan shj ye...🤗roger je akak sampai depan pintu senangkan?😁nak order pape meh la whtsapp : 0126566212🙋🏻😁 #multimediauniversitycyberjaya #mmucyberjaya #cyberjayafarmersmarket #cyberjayamarket #putrajayafooddelivery #deliverycyberjaya #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #cyberjayaputrajaya #aslegacyselangor #aslegacy #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya

TQSM regular customer selalu repeat order dgn akak...👍🏻GOOD Product katanya😍😍Malam2 pun bole delivery tau... tp dalam kawasan shj ye...🤗roger je akak sampai depan pintu senangkan?😁nak order pape meh la whtsapp : 0126566212🙋🏻😁 #multimediauniversitycyberjaya #mmucyberjaya #cyberjayafarmersmarket #cyberjayamarket #putrajayafooddelivery #deliverycyberjaya #putrajayadelivery #cyberjayadelivery #cyberjayaputrajaya #aslegacyselangor #aslegacy #aslegacycyberjaya #aslegacyputrajaya

Happy hour 😚😚👏👏🕺🕺💃💃
.
.
Batang pinang turun harga sampai rm9.90...jimat RM4 lg..beli lagi banyak lagi untong..PROMO VALID SAMPAI 11.45 MALAM NI SAHAJA
.
.
For order please wasap
01123370813
01123370813
01123370813
atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas
www.wasap.my/601123370813
#putrajayafooddelivery #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #klangvalley #cheras #bazarpaknil #mymarket2u #beliikanonlineje #cyberjayafood #ikansegaronline #seafooddelivery #puchong #shahalam #barangdapurbasah
#resepiyatiekitchen #resepimudah #sayamasak #ikanfresh #seafoodfresh #foodelivery #mealprepmalaysia #fooddeliverykl

Happy hour 😚😚👏👏🕺🕺💃💃 . . Batang pinang turun harga sampai rm9.90...jimat RM4 lg..beli lagi banyak lagi untong..PROMO VALID SAMPAI 11.45 MALAM NI SAHAJA . . For order please wasap 01123370813 01123370813 01123370813 atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas www.wasap.my/601123370813 #putrajayafooddelivery #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #klangvalley #cheras #bazarpaknil #mymarket2u #beliikanonlineje #cyberjayafood #ikansegaronline #seafooddelivery #puchong #shahalam #barangdapurbasah #resepiyatiekitchen #resepimudah #sayamasak #ikanfresh #seafoodfresh #foodelivery #mealprepmalaysia #fooddeliverykl

Bestt sgt layan love music and special appearance from Buskers yg vocalist nye sgt famous/penyanyi lagenda pd tahun 95! Akak Abot,sedapp yee suara dia 😍😍😍😍😍😍
Meh mengabang at @ruang_makan_abang
The best street food with the cleanest n superb environment! Do experience it now! 📍 Ruang Makan Abang
Sebelum Shell Cyberjaya, building yg depan n corner lot tau!
#cyberjaya #foodporn #cyberjayafood #nasilemak #putrajayafooddelivery #ayampedas #ayampenyet #laukkampung #burger #cyberjaya #cyberjayafood #putrajayafooddelivery #delicious #foodporn #kebab #nasigorengabang #nasigoreng

Bestt sgt layan love music and special appearance from Buskers yg vocalist nye sgt famous/penyanyi lagenda pd tahun 95! Akak Abot,sedapp yee suara dia 😍😍😍😍😍😍 Meh mengabang at @ruang_makan_abang The best street food with the cleanest n superb environment! Do experience it now! 📍 Ruang Makan Abang Sebelum Shell Cyberjaya, building yg depan n corner lot tau! #cyberjaya #foodporn #cyberjayafood #nasilemak #putrajayafooddelivery #ayampedas #ayampenyet #laukkampung #burger #cyberjaya #cyberjayafood #putrajayafooddelivery #delicious #foodporn #kebab #nasigorengabang #nasigoreng

Set Keluarga < 19 Ogos 2019>.
👉 Asam Pedas Ikan Patin
👉 Ayam Goreng
👉 Kobis Goreng
.
Menu kami berubah setiap hari.
Yang memerlukan servis delivery makanan terus ke tempat korang boleh whatsapp 0145290591 atau klik link di bio 🌸🌸
.
#shahalamfood #shahalamresident #shahalamdelivery #klfood #putrajayafooddelivery
#potluckfood #jamuanmakan
#malasmasak #jommakan #masakanku #sayamasak #resepimak #laukpauk #nasiberlauk
#syukurselalu #masakapahariini #kakimakan #foodpornmalaysia
#uitmpuncakalam #uitmshahalamstudents #uitmpuncakperdana #shahalamfooddelivery #jamuansekolah
#cateringshahalam #fooddeliveryshahalam
#cateringbudget #jamuanmakan
#klfooddelivery
#cateringkl #lunchboxshahalam
#Brownies Topping Salted Caramel
🍫Rm 30/81potongan (saiz 10x10)
.
❤️❤️JUMAAT 23/8 kami akan Buat #FREEDELIVERY ke #Putrajaya #Cyberjaya #Nilai
.
.
Hanya 23/8 Jumaat shj ye (sebab kami based seremban)
.
.
📞jika berminat whatsapp 01110929310 atau click Link di bio👆🏻
.
.
#browniesnilai #browniesnilaiimpian #fooddeliverynilai #browniescyberjaya #browniesputrajaya #browniessedapnilai #browniescyberjayasedap #browniesputrajayasedap #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #foodpandanilai #foodpandacyberjaya #foodpandaputrajaya #bazaarpaknil #nilai3 #politekniknilai #nilaicollege #putrajayafood #putrajayafooddelivery #cyberjayafood
PERHATIAN utk warga #Nilai #Putrajaya #Cyberjaya. JUMAAT ini 23/8 kami akan buat #Freedelivery kek ke sana. .
🎂Kek Kombo 3Perisa🎂
Terdiri drp perisa
Brownies
Red Velvet
Butter Vanila/Carrot
.
💰Rm 30/81potongan
:
🎂Saiz 10x10inchi
.
.
📞nak order Klik link di Bio
.
.
#keknilai #kekmurahnilai #keksedapnilai #browniesnilai #browniesputrajaya #browniescyberjaya #fooddeliverynilai #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #bakernilai #putrajayabaker #cyberjayabaker #foodpandamalaysia #bazaarpaknil #benamir #nilai3 #politekniknilai #putrajayafooddelivery #putrajayafood #cyberjayafood

PERHATIAN utk warga #Nilai #Putrajaya #Cyberjaya. JUMAAT ini 23/8 kami akan buat #Freedelivery kek ke sana. . 🎂Kek Kombo 3Perisa🎂 Terdiri drp perisa Brownies Red Velvet Butter Vanila/Carrot . 💰Rm 30/81potongan : 🎂Saiz 10x10inchi . . 📞nak order Klik link di Bio . . #keknilai #kekmurahnilai #keksedapnilai #browniesnilai #browniesputrajaya #browniescyberjaya #fooddeliverynilai #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverycyberjaya #bakernilai #putrajayabaker #cyberjayabaker #foodpandamalaysia #bazaarpaknil #benamir #nilai3 #politekniknilai #putrajayafooddelivery #putrajayafood #cyberjayafood

Let's see what's available this week... #lunchdeliveriesonly
TUESDAY 20.8.2019
> Spinach Noodle Rojak RM12
> Spiral Cucumber Salad RM8
> Cluck Cluck Wrap RM8 *1 day sepcial*
WEDNESDAY 21.8.2019
> Brown Rice Bowl RM12
> Grilled Ayam Delish RM13
> Spinach Noodle Rojak RM12
THURSDAY 22.8.2019
> Chunky Salmon Pasta RM15
> Sassy Salmon Pasta RM18
> Spinach Noodle Rojak RM12
> Spiral Cucumber Salad RM8
Jom order & WA us today (link in bio) *free lunch deliveries to Putrajaya, Cyberjaya, UPM, Sri Serdang, Serdang Jaya, Taman Equine & Bandar Putra Permai
#spinachnoodlerojak #spiralcucumbersalad
#sassysalmonpasta #chunkysalmonpasta
#brownricebowl #grilledayamdelish
#putrajayafooddelivery #cyberjayafooddelivery
#serdangfooddelivery #upmfooddelivery
#tamanequinefooddelivery #bandarputrapermai

Let's see what's available this week... #lunchdeliveriesonlyTUESDAY 20.8.2019 > Spinach Noodle Rojak RM12 > Spiral Cucumber Salad RM8 > Cluck Cluck Wrap RM8 *1 day sepcial* WEDNESDAY 21.8.2019 > Brown Rice Bowl RM12 > Grilled Ayam Delish RM13 > Spinach Noodle Rojak RM12 THURSDAY 22.8.2019 > Chunky Salmon Pasta RM15 > Sassy Salmon Pasta RM18 > Spinach Noodle Rojak RM12 > Spiral Cucumber Salad RM8 Jom order & WA us today (link in bio) *free lunch deliveries to Putrajaya, Cyberjaya, UPM, Sri Serdang, Serdang Jaya, Taman Equine & Bandar Putra Permai #spinachnoodlerojak #spiralcucumbersalad #sassysalmonpasta #chunkysalmonpasta #brownricebowl #grilledayamdelish #putrajayafooddelivery #cyberjayafooddelivery #serdangfooddelivery #upmfooddelivery #tamanequinefooddelivery #bandarputrapermai

Premium Fudgy brownies with salted caramel. tq dr lily repeat order 😊#mjkitchenbakery #fudgybrownies #brownieskedut #browniesputrajaya #browniestower #browniestowersedap #premiumbrowniesbymjkitchenbakery #sayajualbrownies #dessertputrajaya #putrajayafooddelivery #dessertcyberjaya #desserttable #dessertlover . .
.
Utk order blh whatsapp 0129011496 (jue) 😊
Creampuff and choc eclairs..tq afni & dr lily repeat order 😊#mjkitchenbakery #creampuff #creampuffputrajaya #sayajualcreampuff #putrajayafooddelivery #dessertsedap #dessertputrajaya #dessertlover #creampuffgebu #choceclairs #desserttable #creampuffnchoceclairsbymjkitchenbakery .
..
.
.
untuk order blh whatsapp ke no 0129011496 (jue) ☺️

Creampuff and choc eclairs..tq afni & dr lily repeat order 😊 #mjkitchenbakery #creampuff #creampuffputrajaya #sayajualcreampuff #putrajayafooddelivery #dessertsedap #dessertputrajaya #dessertlover #creampuffgebu #choceclairs #desserttable #creampuffnchoceclairsbymjkitchenbakery . .. . . untuk order blh whatsapp ke no 0129011496 (jue) ☺️

Meatball Mania
Consist of mashed potato, pasta, brown sauce with a little bit of black pepper, 4 pieces of marinated meatball and lastly, a slice of cheese with a bit of oregano on top.
That is why it is called MEATBALL MANIA!
#maktokskitchen
#maktokskitchenputrajaya
#putrajaya
#bandarseriputra
#impianputra
#bangiavenue
#bandarbukitmahkota
#mkwesternfood
#agliomeatball
#meatballmania
#rotijohnmini
#putrajayahomedelivery
#putrajayafooddelivery
#putrajayaofficedelivery
#putrajayadelivery

Meatball Mania Consist of mashed potato, pasta, brown sauce with a little bit of black pepper, 4 pieces of marinated meatball and lastly, a slice of cheese with a bit of oregano on top. That is why it is called MEATBALL MANIA! #maktokskitchen #maktokskitchenputrajaya #putrajaya #bandarseriputra #impianputra #bangiavenue #bandarbukitmahkota #mkwesternfood #agliomeatball #meatballmania #rotijohnmini #putrajayahomedelivery #putrajayafooddelivery #putrajayaofficedelivery #putrajayadelivery

Harini buka tau n ada live band music2 lg! Meh mengabang at @ruang_makan_abang
The best street food with the cleanest n superb environment! Do experience it now! 📍 Ruang Makan Abang
Sebelum Shell Cyberjaya, building yg depan n corner lot tau!
#cyberjaya #foodporn #cyberjayafood #nasilemak #putrajayafooddelivery #ayampedas #ayampenyet #laukkampung #burger #cyberjaya #cyberjayafood #putrajayafooddelivery #delicious #foodporn #kebab #nasigorengabang #nasigoreng

Harini buka tau n ada live band music2 lg! Meh mengabang at @ruang_makan_abang The best street food with the cleanest n superb environment! Do experience it now! 📍 Ruang Makan Abang Sebelum Shell Cyberjaya, building yg depan n corner lot tau! #cyberjaya #foodporn #cyberjayafood #nasilemak #putrajayafooddelivery #ayampedas #ayampenyet #laukkampung #burger #cyberjaya #cyberjayafood #putrajayafooddelivery #delicious #foodporn #kebab #nasigorengabang #nasigoreng

~Tauhu Bergedil Daging~
Menu petang hari ni kita pekena dengan menu tauhu bergedil daging super duper sedap terlebih daging uollsss ditambah pula dengan pencicah sambal kicap marbeles yang hot spicy.. hihi.. Open order sekitar putrajaya/cyberjaya.. harga?? rm5 / 4pcs
boleh wassap 0177749655 untuk info lanjut ya.. #tauhubegedil
#tauhubergedil
#tauhubergedildaging
#food
#foodviral
#malaysiafood
#fooddelivery
#putrajaya
#putrajayafood
#putrajayafooddelivery
#foodprnshare
#putrajaya
#cyberjaya
#foodblogger
#igfood
#feastagram
#igfoodies

~Tauhu Bergedil Daging~ Menu petang hari ni kita pekena dengan menu tauhu bergedil daging super duper sedap terlebih daging uollsss ditambah pula dengan pencicah sambal kicap marbeles yang hot spicy.. hihi.. Open order sekitar putrajaya/cyberjaya.. harga?? rm5 / 4pcs boleh wassap 0177749655 untuk info lanjut ya.. #tauhubegedil #tauhubergedil #tauhubergedildaging #food #foodviral #malaysiafood #fooddelivery #putrajaya #putrajayafood #putrajayafooddelivery #foodprnshare #putrajaya #cyberjaya #foodblogger #igfood #feastagram #igfoodies

Holaaa..holaaa..HONEYCA FOOD introducing you..our best product Meat Spring Rolls...once try..sure repeate..
.
.
For order please wasap
01123370813
01123370813
01123370813
atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas
www.wasap.my/601123370813
#putrajayafooddelivery #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #cyberjayafood #foodelivery

Holaaa..holaaa..HONEYCA FOOD introducing you..our best product Meat Spring Rolls...once try..sure repeate.. . . For order please wasap 01123370813 01123370813 01123370813 atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas www.wasap.my/601123370813 #putrajayafooddelivery #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #cyberjayafood #foodelivery

Jangan ketinggalan untuk isi slot delivery esok ye..hot item mcm udang galah, udang laut, n sotong memang laku keras..
.
.
So boleh place order sekarang sementara stok masih ada
.
.
For order please wasap
01123370813
01123370813
01123370813
atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas
www.wasap.my/601123370813
#putrajayafooddelivery #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #klangvalley #cheras #bazarpaknil #mymarket2u #beliikanonlineje #cyberjayafood #ikansegaronline #seafooddelivery #puchong #shahalam #barangdapurbasah
#resepiyatiekitchen #resepimudah #sayamasak #ikanfresh #seafoodfresh #foodelivery #mealprepmalaysia #fooddeliverykl

Jangan ketinggalan untuk isi slot delivery esok ye..hot item mcm udang galah, udang laut, n sotong memang laku keras.. . . So boleh place order sekarang sementara stok masih ada . . For order please wasap 01123370813 01123370813 01123370813 atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas www.wasap.my/601123370813 #putrajayafooddelivery #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #klangvalley #cheras #bazarpaknil #mymarket2u #beliikanonlineje #cyberjayafood #ikansegaronline #seafooddelivery #puchong #shahalam #barangdapurbasah #resepiyatiekitchen #resepimudah #sayamasak #ikanfresh #seafoodfresh #foodelivery #mealprepmalaysia #fooddeliverykl

Alahai..cepatnya masa berlalu..cuti sekolah dah habis dahhhh😭. Habis cuti sekolah bermakna akan bermula la musim2 peperiksaan UPSR, PT3 dan trial SPM..study hard ye anak2.. Esok kami akan beroperasi seperti biasa. Special utk esok (Isnin) 19 Ogos sahaja, kami nak offer special delivery price utk delivery area Petaling Jaya shj. Hanya perlu byr RM6 sahaja utk delivery charges utk ESOK shj, area Petaling Jaya. Mininum order 2 sets full bento (tak termasuk ala carte). Whatsapp us 019-3619249 utk order, close order 10 pm today.
#hikmahbento
#pjfooddelivery
#klfooddelivery
#halaljapanesefood
#putrajayafooddelivery

Alahai..cepatnya masa berlalu..cuti sekolah dah habis dahhhh😭. Habis cuti sekolah bermakna akan bermula la musim2 peperiksaan UPSR, PT3 dan trial SPM..study hard ye anak2.. Esok kami akan beroperasi seperti biasa. Special utk esok (Isnin) 19 Ogos sahaja, kami nak offer special delivery price utk delivery area Petaling Jaya shj. Hanya perlu byr RM6 sahaja utk delivery charges utk ESOK shj, area Petaling Jaya. Mininum order 2 sets full bento (tak termasuk ala carte). Whatsapp us 019-3619249 utk order, close order 10 pm today. #hikmahbento #pjfooddelivery #klfooddelivery #halaljapanesefood #putrajayafooddelivery

Menu LunchBox@Cyberjaya
Khamis
Menu : Nasi Ayam
Harga : RM 6
Min order : 2 tapau untuk area cyberjaya , Selain cyberjaya min tapau 5 tapau dengan min caj delivery ( Putrajaya)
Kami menyediakan Nasi tapau yang confirm puas hati , sedap + portion ayam memuaskan dengan harga yang murah!! Jom selit order 1 -2 hari sebelum !
Promo : Pembelian 10 tapau , Free 1 tapau gaissss ! 🥰🥰 #lunchboxcyberjaya #cyberjaya #nasicampurcyberjaya #lunchboxputrajaya #putrajayafooddelivery #cyberjayafooddelivery

Menu LunchBox @Cyberjaya Khamis Menu : Nasi Ayam Harga : RM 6 Min order : 2 tapau untuk area cyberjaya , Selain cyberjaya min tapau 5 tapau dengan min caj delivery ( Putrajaya) Kami menyediakan Nasi tapau yang confirm puas hati , sedap + portion ayam memuaskan dengan harga yang murah!! Jom selit order 1 -2 hari sebelum ! Promo : Pembelian 10 tapau , Free 1 tapau gaissss ! 🥰🥰 #lunchboxcyberjaya #cyberjaya #nasicampurcyberjaya #lunchboxputrajaya #putrajayafooddelivery #cyberjayafooddelivery

Morning semua..pagi ahad yang indah..masak apa tu..ni tauke up kan lala masak lemak version kelantan..video ihsan dari customer tauke..abang akak kalau nk cuba lala kami boleh roger tauke ye..TAUKE TAK JUAL LAUK SIAP MASAK YE..TAUKE JUAL BARANG DAPUR BASAH DAN KERING
.
.
For order please wasap
01123370813
01123370813
01123370813
atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas
www.wasap.my/601123370813
#putrajayafooddelivery #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #klangvalley #cheras #bazarpaknil #mymarket2u #beliikanonlineje #cyberjayafood #ikansegaronline #seafooddelivery #puchong #shahalam #barangdapurbasah
#resepiyatiekitchen #resepimudah #sayamasak #ikanfresh #seafoodfresh #foodelivery #mealprepmalaysia #fooddeliverykl

Morning semua..pagi ahad yang indah..masak apa tu..ni tauke up kan lala masak lemak version kelantan..video ihsan dari customer tauke..abang akak kalau nk cuba lala kami boleh roger tauke ye..TAUKE TAK JUAL LAUK SIAP MASAK YE..TAUKE JUAL BARANG DAPUR BASAH DAN KERING . . For order please wasap 01123370813 01123370813 01123370813 atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas www.wasap.my/601123370813 #putrajayafooddelivery #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #klangvalley #cheras #bazarpaknil #mymarket2u #beliikanonlineje #cyberjayafood #ikansegaronline #seafooddelivery #puchong #shahalam #barangdapurbasah #resepiyatiekitchen #resepimudah #sayamasak #ikanfresh #seafoodfresh #foodelivery #mealprepmalaysia #fooddeliverykl

OPEN ORDER!! Tauhu Bergedil Ketagih dgn kuah kicap padu pekat likat bebb🤤😍
.
Ada Set Personal, Set 👫 and Set Family..
👆 Yg dlm pic tu set couple ada 12 biji RM 13
.
Delivery caj mengikut kawasan.
Cover area Kajang/Semenyih/Cheras/Bangi/Beranang/Putrajaya
.
#tauhubergedil
#tauhubergedilviral
#semenyihfooddelivery
#kajangfooddelivery
#putrajayafooddelivery
#cherasfooddelivery
#bangifooddelivery
#tauhubergedilkl
#corporatecatering
#jamuan
#bazaarpaknil
#openorder

OPEN ORDER!! Tauhu Bergedil Ketagih dgn kuah kicap padu pekat likat bebb🤤😍 . Ada Set Personal, Set 👫 and Set Family.. 👆 Yg dlm pic tu set couple ada 12 biji RM 13 . Delivery caj mengikut kawasan. Cover area Kajang/Semenyih/Cheras/Bangi/Beranang/Putrajaya . #tauhubergedil #tauhubergedilviral #semenyihfooddelivery #kajangfooddelivery #putrajayafooddelivery #cherasfooddelivery #bangifooddelivery #tauhubergedilkl #corporatecatering #jamuan #bazaarpaknil #openorder

Tempahan Mini Catering Slot Makan Tengahari
.< 16 Ogos 2019>Delivery 🚗 ke WISMA PKPS SEKSYEN 14 SHAH ALAM
.
✔️ Nasi Putih
✔️ Ayam Masak Merah
✔️ Sayur Goreng
Terima kasih atas kepercayaan pelanggan yang buat tempahan dengan kami 😘
.
Whatsapp 👉 014 5290591
.
Atau boleh klik link di bio
.
#shahalamfood #shahalamresident #shahalamdelivery #klfood #putrajayafooddelivery
#potluckfood #jamuanmakan
#malasmasak #jommakan #masakanku #sayamasak #resepimak #laukpauk #nasiberlauk
#syukurselalu #masakapahariini #kakimakan #foodpornmalaysia
#uitmshahalamstudents #shahalamfooddelivery #jamuansekolah
#cateringshahalam #fooddeliveryshahalam
#cateringbudget #jamuanmakan
#klfooddelivery
#cateringkl

Tempahan Mini Catering Slot Makan Tengahari .< 16 Ogos 2019>Delivery 🚗 ke WISMA PKPS SEKSYEN 14 SHAH ALAM . ✔️ Nasi Putih ✔️ Ayam Masak Merah ✔️ Sayur Goreng Terima kasih atas kepercayaan pelanggan yang buat tempahan dengan kami 😘 . Whatsapp 👉 014 5290591 . Atau boleh klik link di bio . #shahalamfood #shahalamresident #shahalamdelivery #klfood #putrajayafooddelivery #potluckfood #jamuanmakan #malasmasak #jommakan #masakanku #sayamasak #resepimak #laukpauk #nasiberlauk #syukurselalu #masakapahariini #kakimakan #foodpornmalaysia #uitmshahalamstudents #shahalamfooddelivery #jamuansekolah #cateringshahalam #fooddeliveryshahalam #cateringbudget #jamuanmakan #klfooddelivery #cateringkl

Tempahan Mini Catering Slot Sarapan Pagi
.< 17 Ogos 2019>Delivery 🚗 ke WISNA PKPS SEKSYEN 14 SHAH ALAM
.
✔️ Bihun Goreng + Telur Mata
Terima kasih atas kepercayaan pelanggan yang buat tempahan dengan kami 😘
.
Whatsapp 👉 014 5290591
.
Atau boleh klik link di bio
.
#shahalamfood #shahalamresident #shahalamdelivery #klfood #putrajayafooddelivery
#potluckfood #jamuanmakan
#malasmasak #jommakan #masakanku #sayamasak #resepimak #laukpauk #nasiberlauk
#syukurselalu #masakapahariini #kakimakan #foodpornmalaysia
#uitmshahalamstudents #shahalamfooddelivery #jamuansekolah
#cateringshahalam #fooddeliveryshahalam
#cateringbudget #jamuanmakan
#klfooddelivery
#cateringkl

Tempahan Mini Catering Slot Sarapan Pagi .< 17 Ogos 2019>Delivery 🚗 ke WISNA PKPS SEKSYEN 14 SHAH ALAM . ✔️ Bihun Goreng + Telur Mata Terima kasih atas kepercayaan pelanggan yang buat tempahan dengan kami 😘 . Whatsapp 👉 014 5290591 . Atau boleh klik link di bio . #shahalamfood #shahalamresident #shahalamdelivery #klfood #putrajayafooddelivery #potluckfood #jamuanmakan #malasmasak #jommakan #masakanku #sayamasak #resepimak #laukpauk #nasiberlauk #syukurselalu #masakapahariini #kakimakan #foodpornmalaysia #uitmshahalamstudents #shahalamfooddelivery #jamuansekolah #cateringshahalam #fooddeliveryshahalam #cateringbudget #jamuanmakan #klfooddelivery #cateringkl

🌷Sulam Bedak RM95
🌷Sulam Blusher RM65
🌷Eyelash Perming RM30
.
AYUH... BOOKING SLOT ..‼️‼️
.
www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak
www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak
www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak
.
#sulambedakmurah #sulambedakkl #sulambibir #kajang #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #kajangutama #srikembangan #serdang #sepang #sulambedakselangor #cherasmaluri #cartucheras #ikeacheras #cyberjayadelivery #bangisentral #bangisentral #kajangperdana #putrajaya #putrajaya #putrajayafooddelivery #putrajayavendor #putrajayasentral

🌷Sulam Bedak RM95 🌷Sulam Blusher RM65 🌷Eyelash Perming RM30 . AYUH... BOOKING SLOT ..‼️‼️ . www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak . #sulambedakmurah #sulambedakkl #sulambibir #kajang #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #kajangutama #srikembangan #serdang #sepang #sulambedakselangor #cherasmaluri #cartucheras #ikeacheras #cyberjayadelivery #bangisentral #bangisentral #kajangperdana #putrajaya #putrajaya #putrajayafooddelivery #putrajayavendor #putrajayasentral

RM150 je. NP RM165.
.
Ada extra off kalau korang set appointment on weekdays 🤗🤗🤗
.
Valid sehingga 31/8/2019 ni je uols. Jom cepat book sekarang sebelum terlambat 😉
.
.
#sulambedakmurah #sulambedakkl #sulambibir #kajang #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #kajangutama #srikembangan #serdang #sepang #sulambedakselangor #cherasmaluri #cartucheras #ikeacheras #cyberjayadelivery #bangisentral #bangisentral #kajangperdana #putrajaya #putrajaya #putrajayafooddelivery #putrajayavendor #putrajayasentral
🌷Sulam Bedak RM95
🌷Sulam Blusher RM65
🌷Eyelash Perming RM30
.
AYUH... BOOKING SLOT ..‼️‼️
.
www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak
www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak
www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak
.
#sulambedakmurah #sulambedakkl #sulambibir #kajang #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #kajangutama #srikembangan #serdang #sepang #sulambedakselangor #cherasmaluri #cartucheras #ikeacheras #cyberjayadelivery #bangisentral #bangisentral #kajangperdana #putrajaya #putrajaya #putrajayafooddelivery #putrajayavendor #putrajayasentral

🌷Sulam Bedak RM95 🌷Sulam Blusher RM65 🌷Eyelash Perming RM30 . AYUH... BOOKING SLOT ..‼️‼️ . www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak . #sulambedakmurah #sulambedakkl #sulambibir #kajang #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #kajangutama #srikembangan #serdang #sepang #sulambedakselangor #cherasmaluri #cartucheras #ikeacheras #cyberjayadelivery #bangisentral #bangisentral #kajangperdana #putrajaya #putrajaya #putrajayafooddelivery #putrajayavendor #putrajayasentral

🌷Sulam Bedak RM95
🌷Sulam Blusher RM65
🌷Eyelash Perming RM30
.
AYUH... BOOKING SLOT ..‼️‼️
.
www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak
www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak
www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak
.
#sulambedakmurah #sulambedakkl #sulambibir #kajang #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #kajangutama #srikembangan #serdang #sepang #sulambedakselangor #cherasmaluri #cartucheras #ikeacheras #cyberjayadelivery #bangisentral #bangisentral #kajangperdana #putrajaya #putrajaya #putrajayafooddelivery #putrajayavendor #putrajayasentral

🌷Sulam Bedak RM95 🌷Sulam Blusher RM65 🌷Eyelash Perming RM30 . AYUH... BOOKING SLOT ..‼️‼️ . www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak www.wasap.my/60192692857/bbglowsulambedak . #sulambedakmurah #sulambedakkl #sulambibir #kajang #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #kajangutama #srikembangan #serdang #sepang #sulambedakselangor #cherasmaluri #cartucheras #ikeacheras #cyberjayadelivery #bangisentral #bangisentral #kajangperdana #putrajaya #putrajaya #putrajayafooddelivery #putrajayavendor #putrajayasentral

RM150 je. NP RM165.
.
Ada extra off kalau korang set appointment on weekdays 🤗🤗🤗
.
Valid sehingga 31/8/2019 ni je uols. Jom cepat book sekarang sebelum terlambat 😉
.
.
#sulambedakmurah #sulambedakkl #sulambibir #kajang #kajang2 #kajangperdana #kajangprima #kajangutama #srikembangan #serdang #sepang #sulambedakselangor #cherasmaluri #cartucheras #ikeacheras #cyberjayadelivery #bangisentral #bangisentral #kajangperdana #putrajaya #putrajaya #putrajayafooddelivery #putrajayavendor #putrajayasentral
Mengilai Petai heehee 👻
Sambal Petai Pedassss
Sambal yang betul2 puaka boleh menyebabkan mengilai selepas makan 😃👹 📲0137584006 💕cod boley set masa & tempat
💕postage seluruh malaysia
#cyberjayafooddelivery
#putrajayafooddelivery
#putrajaya
#foodviralmalaysia
#dapurkakniscyberjaya
#teampodehmembara

Mengilai Petai heehee 👻 Sambal Petai Pedassss Sambal yang betul2 puaka boleh menyebabkan mengilai selepas makan 😃👹 📲0137584006 💕cod boley set masa & tempat 💕postage seluruh malaysia #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery #putrajaya #foodviralmalaysia #dapurkakniscyberjaya #teampodehmembara

Puaka nama diberi 👹
Sambal Ikan Masin Cili Api 🌋
Sambal yang betul2 puaka boleh menyebabkan mengilai selepas makan 😃👹 📲0137584006 💕cod boley set masa & tempat
💕postage seluruh malaysia
#cyberjayafooddelivery
#putrajayafooddelivery
#putrajaya
#foodviralmalaysia
#dapurkakniscyberjaya
#teampodehmembara

Puaka nama diberi 👹 Sambal Ikan Masin Cili Api 🌋 Sambal yang betul2 puaka boleh menyebabkan mengilai selepas makan 😃👹 📲0137584006 💕cod boley set masa & tempat 💕postage seluruh malaysia #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery #putrajaya #foodviralmalaysia #dapurkakniscyberjaya #teampodehmembara

Pedas Menggedik 🌞
Sambal Ikan Masin Petai
Sambal yang betul2 puaka boleh menyebabkan mengilai selepas makan 😃👹 📲0137584006 💕cod boley set masa & tempat
💕postage seluruh malaysia
#cyberjayafooddelivery
#putrajayafooddelivery
#putrajaya
#foodviralmalaysia
#dapurkakniscyberjaya
#teampodehmembara

Pedas Menggedik 🌞 Sambal Ikan Masin Petai Sambal yang betul2 puaka boleh menyebabkan mengilai selepas makan 😃👹 📲0137584006 💕cod boley set masa & tempat 💕postage seluruh malaysia #cyberjayafooddelivery #putrajayafooddelivery #putrajaya #foodviralmalaysia #dapurkakniscyberjaya #teampodehmembara

| ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PAGI 😍 |
.
Selamat berhujung minggu semua
.
manfaatkan cuti anda dengan perkara perkara yg positif
.
Wasap.my/60134699608/sambal
#Tempoyak #LimauKasturi #PelamMuda
#SambalBelacanTumbukHq
#OriginalKampungStyle
#EmaEmpire
#JomDropship
#JomAgent
#17August2019

| ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PAGI 😍 | . Selamat berhujung minggu semua . manfaatkan cuti anda dengan perkara perkara yg positif . Wasap.my/60134699608/sambal #Tempoyak #LimauKasturi #PelamMuda #SambalBelacanTumbukHq #OriginalKampungStyle #EmaEmpire #JomDropship #JomAgent #17August2019

Layan Tart Mawar petang ni.. yg order tgu isnin kita delivery yea😍
#tartmawar #biskutraya #semenyihbakers #putrajayafooddelivery

Layan Tart Mawar petang ni.. yg order tgu isnin kita delivery yea😍 #tartmawar #biskutraya #semenyihbakers #putrajayafooddelivery